Cabinet Terapie Bowen Galata Duminica ora 10.00 inscriere prealabila la 0753180143

joi, 29 decembrie 2011

In apararea generatiei tinere

Vorbeam intr-o postare mai veche de otravurile din fiintele noastre...o sa o reiau

Îmbătaţi...

Haosul din exterior e provocat, cauzat de cel din interior.
Zazenul este o metodă care ne poate ajuta să trecem prin haos.
Oamenii se cred ordonaţi, echilibraţi, armonioşi, raţionali. Este doar un mit.
De fapt ei sunt îmbătaţi de foarte multe lucruri : lăcomie, avariţie, pofte, ambiţii nemăsurate, goana după putere, bani, funcţii, sexualitate...Toate acestea sunt droguri. Ele te menţin intr-un haos total. De exemplu ambiţia nemăsură este unul dintre cele mai nocive droguri.
Până ce nu devenim conştienţi de drogurile noastre interioare nu ne putem controla pe noi înşine.
Şi nevoia de drogurile noastre poate fi controlată, stimulata de cineva din exterior
Acesta era textul postarii mai vechi.
Si nu doar oamenii simpli sunt imbatati, otraviti ci si oamenii care conduc, oamenii politici, oamenii religiosi, oamenii de afaceri....ei sunt cei mai periculosi, MARII una sau alta pentru ca au puterea de a decide si decid foarte prost. Ei MARII sunt cei mai periculosi deoarece sunt intr-un haos total si totusi incearca sa ii ajute pe altii. Prin aceasta ei dubleaza haosul interior si il multiplica pe al celorlalti. 
Toti ne plangem de faptul ca ai nostri copii si urmasi nu mai au repere morale, ca nu mai sunt buni de nimic.
Dar are dreptul sa se planga tatal si patronul unei televiziuni de succes sa spunem cand la televiziunea lui se dau toate porcariile. La fel un tata si om politic are puterea de a face lucruri bune dar face toate porcariile de pe lume. La fel un tata si om de afaceri comite toate porcariile....La fel un lider religios, tata si preot sau chiar inalt prelat .....
Mai au dreptul acesti oameni care sunt cei mai vinovati sa se planga de generatia actuala...cand ei au crescut-o asa de prost. Eu cred ca acesti tineri sunt inca prea buni pentru voi  la cat v-ati batut joc inca sunt prea buni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu